Stiinta & Tehnologie

#nokia lumia #nokia lumia 800 #hotspot wi-fi

Nokia Lumia 800 primeste update-ul pentru hotspot Wi-fi

Nokia Lumia 800 ar putea primi update-ul pentru hotspot Wi-fi in Europa pana la sfarsitul lunii, potrivit unor surse din cadrul operatorului telecom Three.

Fiecare operator telecom decide separat cand sa ofere utilizatorilor acest update Nokia, insa software-ul Nokia Lumia 800 va fi probabil imbunatatit in scurt timp, indiferent de reteaua GSM.

Nokia Lumia 800 si Nokia Lumia 710 sunt cele doua smartphone-uri care au ramas in urma in ceea ce priveste optiunea de creare a unui hotspot Wi-fi, la care pot fi conectate pana la 5 dispozitive mobile .

Nokia Lumia 900 si Nokia Lumia 610 au optiunea de hotspot Wi-fi disponibila imediat dupa achizitie, potrivit PhoneArena.com.

Acesta va fi al doilea update Nokia Lumia 800 din luna martie, dupa ce Nokia a lansat o alta imbunatatire aduse software-ului, ce imbunatateste semnificativ durata de viata de bateriei.

Sursa foto: Lukather.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea