Stiinta & Tehnologie

#maemo 5 #symbian #nokia 5800 xpressmusic #nokia n900

Nokia lanseaza update-uri pentru N900 si 5800 XpressMusic

Finlandezii de LA Nokia fac disponibile fanilor noi -uri ale interfetelor de utilizator pentru telefoanele mobile N900 si 5800 XpressMusic.

.

Nokia N900

Cei de la Nokia au inceput seria de update -uri odata cu lansarea magazinului Ovi Store compatibil cu sistemul ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/maemo" title="maemo">maemo " title="maemo">Maemo 5. Utilizatorii care au instalat acest update vor primi o noua notificare prin functia Software Updater. In lista de imbunatatiri adusa de noul update se numara suport pentru 2003, cautare si calculare mai rapida a rutelor in Ovi Maps, introducerea modului silentios pentru telefon daca acesta este intors cu ecranul in jos sau auto-rotatie pentru browser-ul web din mod "landscape" in "portrait". Aceasta functie se activeaza prin apasarea combinatiei de taste Ctrl+Shift+O.

Alte functii pe care landscape.

Spre deosebire de modelul Nokia N900 care primeste notificari automate de update de software, Nokia 5800 XpressMusic va trebuie atasat unui PC prin cablu USB. Utilizatorul va urma pasii indicati pe pagina producatorului pentru a realiza "upgradarea".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea