Stiinta & Tehnologie

Nokia lanseaza modelul 8800 Carbon Arte

In urma cu cateva zile, compania finlandeza Nokia pregatea lumea pentru un anunt oficial care avea ca tema lansarea unor noi terminale.

Data de 18 august a venit, dar Nokia nu a facut nici un anunt, iar o zi mai tarziu, compania uimeste din nou. Intradevar un anunt a venit, dar nu pentru telefoane din seria N discutate mai devreme.

Arta din carbune

E posibil sa te simti dezamagit, dar trebuie sa respecti situatia si sa primesti cu bratele deschise noul terminal de lux Nokia, modelul 8800 Carbon Arte.

Telefonul vine sa adauge inca un membru in familia 8*** de la Nokia, dar diferentele dintre acest model nou si membrii mai vechi ai familiei ca Nokia Arte sau Sapphire Arte nu sunt multe.

Asa cum spune si numele, noul Nokia 8800 Carbon Arte este realizat din fibra de carbon cu adaugiri de titan, sticla slefuita si otel inoxidabil .

Lux pana la capat

Asa cum am spus, acest terminal nu se deosebeste cu mult de predecesori. Telefonul masoara tot 109 x 45,6 x 14,6 mm si cantareste 150 de grame, ecran de 2 inch, OLED cu 16 milioane de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

La fel ca si predecesorii, noul 8800 Carbon Arte suporta mesaje SMS, MMS si e-mail, are mp3-player incorporat ce duce in spate formate MP3, AAC+ si eAAC+ si camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus. Diferenta dintre acest model nou si cele deja cunoscute, este materialul din care este construit telefonul si faptul ca Carbon Arte are memorie interna de 4 GB.

Nokia 8800 Carbon Arte va fi disponibil incepand cu al treilea trimestru al acestui an la un pret estimativ de vanzare de 1.100 EUR, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea