Stiinta & Tehnologie

#nokia lumnia #smartphone #windows phone #nokia #nokia lumnia 510

Nokia lanseaza Lumia 510 cu Windows Phone 7.5

Nokia a prezentat oficial noul Nokia Lumia 510, un smartphone de 4 inci cu Windows Phone 7.5. Noul smartphone Windows Phone ofera o alternativa ieftina, cu specificatii bune, la telefoanele Android similare.

Nokia Lumia 510 are un ecran tactil TFT de 4 inci, mai mare decat ecranul de 3,7 inci al Nokia Lumia 610, cu o rezolutie de 800x480.

Noul smartphone Nokia ce ruleaza Windows Phone 7.5 include un procesor Snapdragon S1, alaturi de memorie RAM de 256 MB si o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus.

Spatiul de stocare al Nokia Lumia 510 este limitat la 4 GB si nu poate fi extins, dar Nokia ofera gratuit spatiu de stocare in cloud de 7 GB prin serviciul Microsoft SkyDrive, potrivit GSMArena.com.

Nokia Lumia 510 va fi lansat mai intai in China si India in luna noiembrie, la un pret de aproximativ 200 dolari, si va primi update la Windows Phone 7.8 in viitorul apropiat.

Sursa foto: Phonesreview.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea