Stiinta & Tehnologie

#nokia #mobile #nokia series 40 #nokia asha 308 #nokia 309

Nokia lanseaza doua telefoane noi Series 40: Asha 308 si 309

Colaborarea cu Microsoft a stimulat Nokia sa adopte Windows Phone, dar compania finlandeza continua sa lanseze si telefoane mai ieftine. Nokia Asha 308 este un dual-SIM, iar Nokia Asha 309 are conectivitate Wi-Fi. Ambele telefoane ruleaza sistemul de operare Series 40.

Cele doua telefoane noi Nokia sunt succesoarele Nokia Asha 305 si Nokia Asha 306, fiind in acelasi timp cele mai ieftine telefoane cu ecran tactil capacitiv lansate pana acum de companie.

Nokia Asha 309 are ecran de 3 inci cu rezolutie 400x240 si utilizeaza o camera de 2 megapixeli. Smartphone-ul Series 40 are radio FM, aplicatii de social networking, YouTube, 40 jocuri gratuite Electronic Arts si memoria sa poate fi extinsa pana la 32GB prin card microSD.

Nokia Asha 308 are aceleasi specificatii ca Asha 309, dar inlocuieste conectivitatea Wi-Fi cu cea dual-SIM, potrivit GSMArena.com. Pretul de pornire pentru noile Nokia Asha va fi probabil de aproximativ 100 dolari plus TVA, iar telefoanele vor fi lansate pana la sfarsitul anului.



Foto: Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea