Stiinta & Tehnologie

#nokia e72 #culoare #violet

Nokia E72, apare pe internet in varianta violeta

Finlandezii de la Nokia vor extinde paleta de culori a modelului Nokia E72 .

Astfel, doritorii vor putea achizitiona smartphone-ul si in varianta pe violent.

Specificatii tehnice

Desi cu alta infatisare, specificatiile tehnice ale modelului raman neschimbate. Nokia E72 este urmasul lui E71, infatisarea celor doua fiind asemanatoare. Specificatiile noului terminal sunt si ele cam aceleasi ca in cazul lui E71. Acesta are tastatura QWERTY completa, masoara 114 x 57 x 10 mm si cantareste in jur de 130 de grame.

Ecranul are 2,4 inchi cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Terminalul functioneaza in retele GSM 850, 900, 1800 si 1900 MHz si ruleaza sistemul de operare Symbian OS 9.2, S60 versiunea 3.2. Totodata, dispune de conectivitate EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA (10,2 Mbps) si Wi-Fi.  Alte detalii

Totusi, spre deosebire de E71, model Nokia E72 vine cu servicii ca Yahoo! Messenger, Google Talk si Ovi, Nokia Messaging, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler. Modelul are camera de 5 MP, slot pentru mufa de 3,5 mm si mouse optic.

Telefonul mobil Nokia E72 a fost creat special pentru utilizatorii care folosesc foarte mult mesageria de afaceri si personala. Modelul a fost anuntat oficial in luna iunie si coste in jur de 350 de euro. Smartphone-ul poate fi achizitionat si pe piata autohtona, dar nu in varianta pe violet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea