Stiinta & Tehnologie

#cisco #telefon mobil #lotus notes #imb #nokia e52 #alcatel lucent

Nokia E52 a fost lansat oficial

In cadrul unui eveniment de lansare desfasurat astazi in capitala Poloniei, Varsovia, Nokia a lansat cel mai nou dispozitiv din gama Eseries, Nokia E52 .

Noul telefon se alatura dispozitivelor Nokia E75 si Nokia E55 , lansate recent, completand gama de telefoane inteligente Nokia.

Specificatii tehnice

Nokia E52 este un candybar cu carcasa metalica ce dispune de un ecran 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 16 milioane de culori. Terminalul dispune de conectivitate 3G cu HSDPA si Wi-Fi, dar accentul a fost pus pe comunicare.

Noul model dispune de solutii precum Call Connect cu sisteme PBX furnizate de Cisco si Alcatel-Lucent. Acestea permit utilizatorilor sa fie contactati printr-un singur numar, astfel companiile pot reduce numarul de telefoane si casute de mesaje vocale gestionate si permiatnd controlul costurilor prin sistemul de rutare automata cu cost minim.
E-mail imbunatatit

Alaturi de functiile avansate de voce, Nokia E52 ofera capabilitati de email imbunatatite, precum noua interfata pentru email, care se integreaza in mod fluid cu Nokia Messaging - un serviciu care permite accesul catre cele mai utilizate conturi de email din lume direct de pe dispozitivul mobil, solutiile de email Nokia pentru companii, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler.

Datorita accesului direct la serverele de email Microsoft Exchange sau IBM Lotus Notes, companiile isi pot reduce cu pana la o treime costurile operationale asociate gestionarii email-ului mobil si informatiilor de ordin personal, deoarece nu este necesara utilizarea aplicatiilor middleware sau a serverelor suplimentare.

In prezent nu se stie cand modelul E52 va fi disponibil pe piata autohtona. Reprezentantii companiei au declarat ca pretul terminalului este de 245 euro, fara taxele aferente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea