Stiinta & Tehnologie

#nokia c5 #ovi maps #facebook

Nokia C5 a fost lansat oficial

Nokia a lansat noul Nokia C5 , un telefon optimizat pentru retele sociale si impartasire de continut. Noua gama C reprezinta baza portofoliului Nokia, terminalele fiind optimizate pentru interactiunea sociala cu prietenii si familia.

Dispozitivul compact ofera acces la gama de servicii mobile Nokia, precum navigatie gratuita, disponibile intr-un singur pachet accesibil.

Cu acces la Facebook

Nokia C5 permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu oprietenii, oferind acces direct la contactele preferate din ecranul de start, iar actualizarile de status ale prietenilor de pe Facebook sunt vizible din agenda de contacte a telefonului. Accesarea site-urilor de socializare precum Facebook sau MySpace este facila si rapida, iar mesageria instantanee si conturile de e-mail de la Ovi Mail sau de la alti furnizori de e-mail sunt disponibile prin Nokia Messaging.

Modelul dispune de o camera de 3,2 MP, un card de memorie de 2 GB inclusa in pachetul de vanzare si o conexiune de date de inalta viteza pentru incarcarea fara efort a imaginilor si clipurilor video pe diverse site-uri de socializare.

Cu Ovi Maps

Nokia C5 ofera cea mai noua versiune Ovi Maps cu serviciul gratuit de navigatie auto si pietonala, inclusiv impartasirea pozitiei geografice cu prietenii de pe Facebook. Nokia C5 asigura, de asemenea, navigarea rapida pe Internet , oferind acces facil la muzica prin Ovi Music.

Nokia C5
va fi livrat pe anumite piete incepand din al doilea trimestru al acestui an. Terminalul are un pret estimativ de 135 euro, fara taxele si subventiile aplicabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea