Stiinta & Tehnologie

#nokia #touchscreen #wireless #sim # Asha 310 #card microSD

Nokia anunta Asha 310, primul sau telefon cu Wi-Fi si functie dual-SIM

Nokia a anunta ca va lansa Asha 310, primul sau telefon cu ecran tactil care beneficiaza atat de conectivitate wireless, cat si de functia dual-SIM. Cu ajutorul tehnologiei Easy Swap, utilizatorul poate sa comute intre cartelele SIM fara sa fie nevoit sa inchida telefonul.

Nokia Asha 310 vine dotat cu un touchscreen de 3 inci rezistent la zgarieturi, o camera foto de 2 megapixeli si o memorie interna de 128 MB. Cei care vor dori un spatiu mai mare de stocare o pot face cu ajutorul unui card microSD. In ceea ce priveste bateria, aceasta ofera in modul standby o autonomie de 600 de ore (17 ore de convorbiri).

Pretul recomandat de producator pentru Nokia Asha 310 este de 102 dolari (fara taxe). Telefonul va fi lansat in cursul acestui trimestru in Asia, India, Africa, Orientul Mijlociu si Brazilia. Pe continentul european, Asha 310 va fi disponibil in prima faza doar in Estonia si Polonia.

Sursa foto: themobileindian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea