Stiinta & Tehnologie

#windows phone #nokia #symbian # nokia air #serviciu cloud

Nokia Air, serviciu cloud pentru Symbian?

Un clip de prezentare al serviciului Nokia Air a ajuns online, fara acordul companiei. Nokia Air pare a fi un serviciu cloud pentru Symbian, care ar putea fi insa extins si la utilizatorii de Windows Phone.

In clipul de prezentare Nokia Air, sunt prezente cateva gadgeturi noi ce ar putea fi prototipuri sau proiecte abandonate: o tableta Symbian, un smartphone si un telefon slider.

Aspectul serviciului cloud Nokia Air imprumute elemente de design de la Nokia Belle Feature Pack 2, indiciu ce arata ca telefoanele cu Symbian ar putea fi primele care beneficiaza de noile functii, potrivit GSMArena.com.

Nokia Air permite sincronizarea informatiilor si datelor despre servicii pe orice gadget Nokia Symbian, prin stocarea acestora in cloud. Unul dintre cele mai importante elemente ale prezentarii este eliminarea meniurilor in Symbian si conectarea automata la cloud.
Sursa foto: NokiaGadgets.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.