Stiinta & Tehnologie

#nokia #nokia 700 # symbian belle # nokia 701 # nokia 600

Nokia a lansat 3 modele care folosesc Symbian Belle

Nokia a lansat, miercuri, trei telefoane mobile, care folosesc noua platforma Symbian Belle . Este vorba despre modelele Nokia 7000, Nokia 701 (foto) si Nokia 600 .

"Anuntul facut de Nokia astazi certifica faptul ca Symbian va continua sa joace un rol important in portofoliul sau de produse, alaturi de Windows Phone 7", a declarat Nick McQuire, IDC, citat de mobile-device.biz.

Nokia 600 a fost creat in special pentru pasionatii de muzica, avand cel mai puternic sunet.

Nokia 700 este cel mai compact smartphone monobloc cu ecran tactil din lume, in timp ce Nokia 701 este terminalul cu cel mai luminos ecran.

In ceea ce priveste noua varianta a sistemului de operare Sybian, aceasta vine cu o serie de imbunatatiri. Symbian Belle creste numarul de ferestre active de la trei la sase, asigurand un spatiu mai mare pentru afisarea de aplicatii si servicii pe ecranul telefonului.

Una dintre cele mai importante functii pe care o intalnim la Symbian Belle este capabilitatea de conectare si transmitere de date prin tehnologia NFC , care permite transmiterea de contacte din agenda, fisiere video sau foto catre alte dispozitive smartphone compatibile NFC , precum si conectarea la accesorii pentru mobil compatibile NFC (difuzoare, casti, etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea