Stiinta & Tehnologie

#nokia #china #smartphone #symbian # nokia 801T

Nokia 801T, dezvaluit in China

Nokia lanseaza in China modelul 801T, un telefon mobil inteligent cu sistem de operare Symbian. Pentru ca device-ul este dotat si cu antena TV, asa cum sunt majoritatea clonelor chinezesti , multi au crezut ca este vorba despre o "replica" la un model original Nokia, scriu cei de la MyNokiaBlog.

Modelul anuntat acum a aparut mai demult pe site-urile de specializate dar s-a vehiculat ideea ca este doar o clona "made in China" a unui model de telefon al productorului finlandez. Totusi, dupa cum spun cei de la Mynokiablob, device-ul este unul original Nokia, chiar daca este dotat cu antena TV (asa cum sunt majoritatea replicilor chinezesti).

Se pare ca Nokia a inteles ca daca vrea sa cucereasca piata din China nu are decat o singura sansa: sa se plieze pe cererea din acesta tara si sa propuna consumatorilor terminale dotate cu doua sloturi SIM si cu receptor TV. Telefonul prezentat are un ecran de 4 inci. Acesta este, de altfel, si singurul detaliu tehnic dezvaluit pana acum despre Nokia 801T.


Sursa foto: mynokiablog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea