Stiinta & Tehnologie

Nokia 5800 XpressMusic se lanseaza cu tutoriale video

Pe data de 3 octombrie 2008 , compania finlandeza a anuntat oficial lansarea terminalului Nokia 5800 XpressMusic .

Dispozitivul este primul telefon mobil al celor de la Nokia cu ecran complet tactil.

tutoriale video

Pentru a fi singuri ca utilizatorii nu isi vor "prinde degetele" in meniul noului Nokia, compania a pus la dispozitie tutoriale video care usureaza navigarea prin telefon.

La cateva zile de la lansarea oficiala, compania finlandeza a pus la dispozitie nu mai putin de 5 videoclipuri care prezinta utilizatorului moduri de diferite de scriere de mesaje, de personalizare a agendei personale sau de navigare pe Internet sau prin meniul muzical.

Specificatii tehnice

Nokia 5800 XpressMusic masoara 111 x 51,7 x 15,5 mm, catareste 109 grame si ruleaza sistemul de operare Symbian versiunea 9.4, S60. La capitolul conectivitate Nokia 5800 XpressMusic dispune de GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, HSCSC, 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP, Bluetooth versiunea 2.0 si cu A2DP si USB versiunea 2.0 (microUSB).

Camera foto pentru acest model Nokia, este de 3,2 megapixeli, are lentile Carl Zeiss, dispune de autofocus, flash si mod video. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA, WAV si eAAC+. Terminalul are slot pentru casti standard de 3,5 mm, radio FM cu RDS si iesire TV.

Dispozitivul Nokia 5800 XpressMusic va fi disponibil la nivel global incepand din al patrulea trimestru al anului 2008, la un pret estimativ de 279 euro, fara taxele si subventiile aplicabile. Nokia 5800 XpressMusic va putea fi cumparat in tara noastra impreuna cu serviciul "Comes With Music" la inceputul anului viitor. Pretul urmeaza sa fie anuntat.

Mesageria cu Nokia 5800 XpressMusic



Personalizarea agendei cu Nokia 5800 XpressMusic



Player-ul muzical al lui Nokia 5800 XpressMusic



Trucuri de folosire a lui Nokia 5800 XpressMusic



Cum sa folosesti interfata de utilizator a telefonului Nokia 5800 XpressMusic



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea