Stiinta & Tehnologie

#editie speciala limitata #star trek #nokia 5800 xpressmusic

Nokia 5800 XpressMusic, in editie Star Trek

Vanzarile pe care Nokia 5800 XpressMusic le-a inregistrat nu pot decat sa bucure compania, prin urmare, acestia pregatesc o noua editie a modelului.

In curand Nokia 5800 XpressMusic va fi disponibil intr-o editie limitata Star Trek.

Pentru fani

In prezent nu se stie daca Nokia 5800 XpressMusic editia Star Trek va fi disponibila in toata piata europeana, iar pentru inceput modelul va putea fi achizitionat in Marea Britanie din luna mai. Terminalul va putea fi procurat "la liber" numai prin Phones 4U sau prin operatorii locali britanici, Vodafone, O2, T-Mobile sau Orange cu abonament pe cel putin o luna. Pretul noii versiuni nu a fost anuntat.

Bineinteles ca editia Star Trek va dispune si de un continut personalizat . Prin urmare fanii vor avea la dispozitie screensavere, wallpaper-uri si sonerii de apel exclusive Star Trek.

Specificatii tehnice

Nokia 5800 XpressMusic masoara 111 x 51,7 x 15,5 mm si catareste 109 grame. Terminalul ruleaza sistemul de operare Symbian versiunea 9.4 S60 si dispune de senzor de proximitate pentru inchidere automata si accelerometru pentru auto-rotatie.

La capitolul conectivitate modelul dispune de GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, HSCSC, 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP, Bluetooth versiunea 2.0 si cu A2DP si USB versiunea 2.0 ( microUSB ).

Camera foto este de 3,2 MP, are lentile Carl Zeiss, dispune de autofocus, flash si are capabilitati video. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA, WAV si eAAC+. 5800 XpressMusic are slot pentru casti standard de 3,5 mm, radio FM cu RDS si iesire TV.

Star Trek trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea