Stiinta & Tehnologie

#praf #apa #dur #test #zgarieturi #soc #nokia 3720

Nokia 3720, testat dur de producator

Compania finaldeza Nokia pregateste lansarea telefonului mobil cu numar de cod 3720 care este un terminal rezistent la medii aspre.

Desi nu a fost inca anuntat oficial, modelul Nokia 3720 a aparut in cateva videoclipuri oficiale de testare a rezistentei lui.

Teste dure

In videoclipurile aparute pe internet, telefonul inlocuieste o minge de rugby si este lovit si aruncat in iarba uda intr-o zi ploioasa, este lovit cu crosa de golf, aruncat de pe o scara inalta pe ciment, bagat in piscina cu apa sau inecat intr-o halba cu bere.

In urma tuturor testelor, videoclipurile arata clar ca telefonul functiona. Desi terminalul pare foarte capabil, acesta va trebui sa rivalizeze cu modelele Samsung B2700 sau Samsung B2100 Xplorer , dispozitive care fac parte din aceeasi categorie de terminale rezistente. Dar dupa ce si-a demonstrat capacitatile, mai mult ca sigur ca noul Nokia va face fata si celor mai vitrege conditii de mediu ca vijelii, ploaie, ceata, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate.

Specificatii tehnice

Nokia 3720 are certificat IP54, asta inseamna ca modelul este rezistent la apa si praf. Candybar-ul este rezistent si la socuri, chiar daca aceste detalii nu au fost anuntate inca oficial, au fost prezentate concret.

Cel mai recent terminal Nokia rezistent la apa sau praf se numeste Nokia 5500 Sport si a fost lansat in urma cu trei ani, adica in 2006. Desi rivalizeaza cu telefoanele Samsung  este posibil ca noul model sa fie asemanator cu ele.

Terminalul coreenilor este fabricat din uretan, un material deosebit, rezistent si a fost special construit sa reziste la socuri, lovituri, zgarieturi , praf si umezeala. Totodata, Samsung Xplorer detine certificarea IP57, adica modelul este rezistent la praf si apa.

Nokia 3720 lovit cu o crosa de golf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea