Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #nokia lumnia #nokia lumnia wp8

Noile telefoane Nokia Lumia WP8 vor fi prezentate in 5 septembrie

Nokia a anuntat o conferinta de presa impreuna cu Microsoft pentru data de 5 septembrie. Un oficial al companiei finlandeze a confirmat faptul ca evenimentul este dedicat unei noi generatii de telefoane Nokia Lumia, cu Windows Phone 8.

Noile telefoane Nokia Lumia vor fi dezvaluite in prima zi a conferintei Nokia World, dar cei interesati vor avea de asteptat probabil cel putin pana in luna octombrie pentru lansarea pe piata.

Sistemul de operare mobil dezvoltat de Microsoft va fi finalizat abia in luna septembrie, motiv pentru care noile telefoane cu Windows Phone 8 nu pot sosi mai devreme de octombrie, iar planul initial al companiei viza o lansare in noiembrie.

Alaturi de Nokia, Samsung si HTC au anuntat pana acum ca vor lansa telefoane Windows Phone 8, insa datorita parteneriatului special cu Microsoft, Nokia va fi prima companie ce prezinta noile telefoane, in extinderea seriei sale Nokia Lumia, potrivit GSMArena.com.


Sursa foto: TheVerge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea