Stiinta & Tehnologie

#apple #ipad # tablete #ipad mini # Mavericks #Mac Pro PC

Noile iPad-uri vor fi lansate pe 22 octombrie

Apple va lansa noile tablete iPad in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 22 octombrie. Americanii vor lansa si noul sistem de operare pentru computerele Mac, pe nume Mavericks.


La aproximativ o luna si jumatate de la lansarea actualei generatii de iPhone, Apple se pregateste sa prezinte publicului larg noile sale tablete. Potrivit AllThingsD, compania din Cupertino va organiza un eveniment cu acces pe baza de invitatie, la data de 22 octombrie, unde va prezenta o noua versiune a iPad-ului de 9.7 inchi, dar si un nou iPad mini.

Cea de-a cincea generatie a tabletei Apple va avea un design mai subtire si va fi mai usoara decat precedentele modele, avand si o camera foto imbunatatita.

Din cate se pare, la evenimentul din 22 octombrie va fi prezentat si Mavericks, noul sistem de operare pentru computerele personale Mac, dar si computerul Mac Pro PC.

Apple a refuzat sa comenteze aceste informatii.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea