Stiinta & Tehnologie

#coupe #sedan #skyline #nissan

Nissan a lansat in Japonia noile Skyline Sedan si Coupe

Dupa modelul rivalilor de la Infiniti, care au revigorat gama G37, Nissan a lansat pe piata nipona versiunea restilizata a modelului Skyline . Atat versiunea Sedan, cat si Coupe-ul au primit o serie de modificari care vizeaza exteriorul, materialele si finisajele la interior, precum si dotarile celor doua modele.

Din punct de vedere estetic, Skyline Sedan beneficiaza acum de noi spoilere fata si spate, o noua grila, faruri si proiectoare de ceata redesenate, dar si un nou set de jante din aliaj de 17 inch. De asemenea, interiorul se bucura de noi finisaje si tapiterii , o noua consola centrala (doar pentru versiunile cu transmisie automata) si un instrumentar usor modificat.

Versiunile sport ale sedanului 370GT Type SP, 370GT Type SP si 250GT Type S ofera elemente specifice precum calandru, bare de protectie fata/spate si blocuri optice frontale cu fundal negru.

La capitolul mecanica, noul Skyline Sedan a primit o noua cutie de viteze automata cu 7 rapoarte, care este disponibila doar pe modelele cu doua roti motrice si cu motor V6 de 2,5 litri. Anterior, aceasta transmisie era conectata cu propulsorul V6 de 3,7 litri.

Ambele versiuni Nissan Skyline sunt disponibile cu un nou sistem de navigatie cu port USB si conexiune pentru iPod si alte playere muzicale, precum si un sistem de aer conditionat imbunatatit.

In Japonia, noul Skyline Sedan costa intre 2.892.000 si 4.410.00 de yuani (21.690-33.100 euro), in timp ce preturile lui Skyline Coupe sunt cuprinse intre 3.864.000 si 5.019.000 de yuani (28.995-37.600 euro).

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea