Stiinta & Tehnologie

#sua #infiniti g35 #recall #nissan

Nissan a anuntat un recall de 134.000 de unitati Infiniti G35 in SUA

Oficialii Nissan au anuntat ca vor face un recall pentru 134.000 de unitati Infiniti G35 pentru a inlocui o mufa defecta. Aceasta ar putea afecta functionarea airbag -urilor.

Japonezii de la Nissan au anuntat ca vor organiza un recall pentru modelele Infiniti G35 din Statele Unite ale Americii. Acestea au un defect de cablaj la instalatia electrica, ce ar putea duce la dezactivarea airbag-ului in cazul unui accident. Cei de la Nissan au subliniat faptul ca acest recall va fi facut in urma unei investigatii interne si ca nu sunt constienti de vreun incident cu acest model.

Problema afecteaza doar modelele G35 Sedan produse intre 2005 si 2006 si G35 Coupe fabricate intre 2005 si 2007. Modelele cu probleme au fost vandute si in Canada, Puerto Rico, Guam, Coreea de Sud, Taiwan si Orientul Mijlociu. Aceasta problema va fi rezolvata prin inlocuirea unui conector din scaune care duce la airbag-uri.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea