Stiinta & Tehnologie

#nice #lasanre #masina mpv electrica

NICE lanseaza ZE-O, masina electrica

Pentru a dezvolta o marii producatori auto cheltuiesc sume imense, de ordinul celor cu noua zerouri. Ei bine, se pare ca, in prezent, acestia pierd cursa cu micii intreprinzatori din acest domeniu. Printre cei care conduc in acest moment sunt britanicii de la (n.r. - dragut, placut) Car Company.

Dupa masinile sport electrice si Fisher Karma, consumatorii cer acum si un vehicul mai generos, pentru familie, propulsat in acelasi mod. Ze-O este noul MPV al companiei NICE Car, destinat in special umplerii acestui gol de pe piata auto a automobilelor "verzi".

Ze-O nu este un concept. El va putea fi admirat la salonul auto din Marea Britanie (British Motor Show), care va avea loc spre sfarsitul lunii . De asemenea, automobilul, in totalitate electric, va intra in showroom-urile din Marea Britanie din aceasta toamna, iar in Europa din 2009.

"Toate masinile sport electrice sunt interesante si atrag privrile admirative. Insa noi stim ca oamenii isi doresc o masina electrica practica, si cat mai repede. Ze-O este o masina spatioasa si accesibila ca pret, si ne asteptam sa se vanda foarte bine", a declarat Julian Wilford, co-fondatorul NICE Car Company.

Performantele lui Ze-O nu sunt insa foarte stralucite, viteza maxima situandu-se in jurul valorii de 90 de kilometri la ora iar autonomia bateriilor fiind de putin peste 100 de kilometri. Pretul masinii va aduce inapoi clientii nemultumiti de caracteristicile tehnice ale lui Ze-O, care va costa 17.000 de euro.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea