Stiinta & Tehnologie

#need for speed shift #electronic arts #joc #telefon mobil

Need for Speed Shift este disponibil pe mobilele din Romania

Electronic Arts Mobile lanseaza pentru dispozitivele mobile Need for Speed Shift, noul joc al seriei cu aceelasi nume.

Titlul este dezvoltat pe mai multe nivele pentru a putea simula cat mai realist metodele de sofat.

Pentru telefoanele mobile

In versiunea java pentru telefoanele mobile, utilizatorul poate tura si concura cu noua masini ultra-echipate in  numai putin de opt competitii si 24 de tipuri de curse.

Totodata, acesta are la indemna opt moduri de joc printre care modul drifting, podium, calificare si contra cronometru. Cea mai noua imbunatatire adusa jocului este profilul soferului. Sistemul creaza fiecarui jucator un profil unic bazat pe capacitatile si stilul propriu de condus, agresiv sau calculat. Acest profil influenteaza felul in care gamerul avanseaza, modelele de masini pe care acesta le poate folosi si felul in care acesta isi poate alege partenerii de intrecere in modul online.

Masina accelereaza singura, trasatura in general apreciata la jocurile mobile de curse deoarece lasa liber degetul mare pentru actionarea volanului, a rezervorului Nitro si pentru "drifting".

Capacitatile masinii

In NFS Shift jucatorii trebuie sa apese tasta "5" cand intra intr-un viraj, dupa care vor incerca sa pastreze cursorul in centrul dispozitivului care masoara alunecarile masinii.

In joc, utilizatorii isi pot construi o cariera, lucru ce implica clasarea de cat mai multe ori pe primul loc pentru a-si msri veniturile si pentru a-si putea imbunatati masina.

Jocul need for speed shift pentru telefoanele mobile este disponibil spre descarcare de pe Vodafone Live ! si Orange World.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea