Stiinta & Tehnologie

Namco lanseaza SubMerged pentru telefoane mobile

Jocuri cu aventuri subacvative nu sunt foarte multe, iar pentru iubitorii acestui gen am veste buna, pentru ca Namco Networks au facut un anunt recent care se refera la lansarea unui nou joc de acest gen

Namco Networks, unul dintre cei mai mari distribuitori si dezvoltatori de jocuri casul pentru telefoanele mobile a anuntat lansarea jocului "SubMerged", un puzzle care isi are actiunea "innecata" in apele adanci ale oceanelor.

Puzzle exploziv

Jucatorul va trebuit sa isi inceapa aventura pe fundul oceanului si vor trebui sa distruga bucatile de puzzle care atarna de sus. Actiunea nu este tocmai usoara, pentru ca utilizatorul are nevoie de un plan. Asemenea minelor, fiecare bucata de puzzle trebuie umflata, apoi atarnata de ancore. Cand bucatile sunt toate puse la locul lor, trebuie aruncate in aer.

Asa vor ramane alte bucati, care vor forma o alta linie care si ea la randul ei va cauza explozii si reactii in lant. Alarmat? Nu este cazul, pentru ca aceste explozii, cu cat sunt mai multe, pe atat iti vor ridica tie scorul.

Actiune si efecte bune

"Jocul are actiune care te prinde si grafica foarte buna, iar de aici rezulta ca SubMerged este jocul perfect pentru toti cei care cauta un puzzle bun. Jocurile "casual" continua sa creasca in popularitate peste tot in lume. Acesta moda se preteaza mai ales telefoanelor mobile, unde utilizatorul cere distractie, iar SubMerged este exemplul cel mai bun", a declarat Scott Rubin , vice presedinte de vanzari si marketing in cadrul Namco Networks.

Jocul va fi lansat in curand si va putea fi cumparat si descarcat de pe site-ul celor de la Namco: www.NamcoGames.com/SubMerged.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea