Stiinta & Tehnologie

#eric clapton #t-mobile #mytouch 3g fender

myTouch 3G Fender Edition, anuntat oficial de Eric Clapton

Telefonul mobil Edition a fost anuntat oficial de catre operatorul american de telefonie mobila T-Mobile si celebrul chitarist .

Versiunea originala, telefonul mobil este urmasul lui T-Mobile Google G1 lansat in toamna anului 2008 de catre HTC, Google si T-Mobile.

Specificatii tehnice

Modelul va fi disponibil in magazine din data de 20 ianuarie 2010, iar operatorul care va distribui telefonul a facut echipa cu chitaristul Eric Clapton . Chiar daca modelul este nou, detaliile tehnice ale telefonului raman neschimbate fata de versiunea originala. Astfel, spre deosebire de primul model, G1, terminalul 3G este mult mai compact, dar acest lucru a sacrificat tastatura completa QWERTY fizica. Terminalul masoara 113 x 56 x 14,7 mm, cantareste 116 g si are un ecran de 3,2 inch cu rezolutie 320 x 480 px si suport pentru 65.000 de culori. myTouch 3G dispune de serviciile Google preinstalate, adica Maps (satelit, trafic si vizualizare strazi inclus), G-mail, YouTube, Calendar si Google Talk.

Totodata, camera foto din dotare este de 3 MP cu autofocus, fara flash sau capabilitati de captare video. Bateria telefonului rezista pana la sase ore de convorbiri si pana la 600 de ore in modul stand-by. Telefonul are tastatura QWERTY completa virtuala, memorie ce poate fi extinsa pana la 8 GB si vine la pachet cu un card microSDHC de 4 GB.

Alte detalii

Conectivitatea lui myTouch 3G a fost pusa la punct. Daca primul model G1 nu dispunea de Bluetooth, noul terminal are aceasta problema rezolvata. Telefonul suporta GPRS si EGDE ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB/miniUSB.

Fata de varianta originala, myTouch 3G Fender are o carcasa cu aspect de lemn lucios, asemenea unei chitari Fender , vine la pachet cu un set de casti personalizate si un card microSD de 16 GB. Totodata, telefonul vine cu o "coloana sonora" preincarcata. Pretul noii versiuni ajunge undeva la 180 USD la abonament T-Mobile incheiat pe doi ani.

T-Mobile myTouch 3G Fender Edition prezentat de Eric Clapton

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea