Stiinta & Tehnologie

Motorola ZN300, primul mobil cu 3G pentru chinezi

Noul model Motorola , telefonul ZN300 se afla pana acum in stadiul de zvon. Dar, dupa ce a aparut si pe site-ul oficial al producatorului, acesta poate fi gasit in magazinele din China.

Recent, terminalul s-a lansat oficial, dar fara ca americanii sa il anunte. Motorola ZN300 este un dual-SIM, capabil de conectivitate 3G .

Specificatii tehnice

Telefonul este un slider care masoara 14,7 mm, are ecran cu rezoltuie QVGA (240 x 320 px) si asemenea altor terminale Motorola ruleaza sistemul de operare Linux. Totusi, D-pad-ul de navigare este destul de ciudat fata de stilul pe care Motorola l-a adoptat pana acum.

Modelul mai are camera foto de 3 MP cu focus fix, dar fara flash. In modul foto, D-pad-ul va prelua anumite functii, precum zoom in sau zoom out, iar Motorola ZN300 va putea face si capturi video.

Alte detalii

Noul model Motorola va avea integrat si player audio si video. In plus terminalul vine cu slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Totodata, ZN300 are suport pentru card microSDHC , dar nu se stie pana la ce capacitate i se poate extinde memoria interna.

La capitolul conectivitate ZN300 se poate mandri ca fiind primul terminal cu 3G pentru piata chineza. Modelul mai are  Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0.

Telefonul se va lansa in retelele celor mai mari operatori de telefonie mobila din China, China Unicom si China Telecom. In prezent, acestia incearca sa implementeze cele doua standarde globale de retele 3G, WCDMA (UMTS) si CDMA-2000.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea