Stiinta & Tehnologie

Motorola RAZR2 o lansare previzibila

Anuntata inca din mai, cea de-a doua generatie a seriei RAZR a fost lansata de Motorola pe 13 august anul acesta. Daca prima serie a vazut lumina zilei in Hong Kong, RAZR 2 a fost lansata momentan doar pe piata din Statele Unite.

RARZ 2 se prezinta sub acelasi aspect subtire cu care ne-a obisnuit predecesorul sau. Cu toate acestea noua serie este diferita. La prima vedere pare mai atragatoare, iar cei 2 mm in minus reduc grosimea telefoanelor pana la 13.4, respectiv 11.9 mm, in functie de model. Carcasa, construita din aluminiu, magneziu si ceva plastic, este atasata unui cadru din INOX, ce ii sporeste rezistenta minionului telefon; chiar avea nevoie. Atat ecranul acoperit cu un geam din sticla minerala, cat si carcasa au o rezistenta sporita la zgarieturi.

MOTORAZR² exista, pentru un moment, in trei variante: V9 (3G HSDPA), V9m (3G EVDO CDMA) si V8 (GSM), acaparand astfel toate retelele de telefonie mobila si de transfer de date.

O istorie incununata de succes

Putini stiu ca primul RAZR, denumit si V3, a avut un succes imens, ce a facut ca telefonul sa fie printre cele mai vandute echipamente electronice din istorie. A fost lansat in 2004, iar in mai anul trecut, V3-ul se vanduse deja in peste 50 milioane de exemplare. In momentul de fata se preconizeaza, nu exista date oficiale , ca RAZR V3 ar fi depasit suma de 100 milioane de unitati comercializate. Aceasta il incadreaza in Top5 al celor mai vandute gadget-uri de pe piata. Primul loc este ocupat de Nokia 1100 , al doilea de PlayStation 2, iar pe locul al treilea se afla toata seria iPod. Cea de-a patra pozitie este ocupata de RAZR V3. Nu cred ca succesul va mai fi reeditat cu RAZR 2, iar aceasta datorita unor concurenti seriosi, printre care se afla si iPhone.


Continuarea in Go4It!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea