Stiinta & Tehnologie

# samsung nexus prime #google #samsung #android #smartphone #motorola #samsung nexus galaxy # motorola droid razr

Motorola Razr renaste sub numele Droid Razr

Daca Samsung si Google lanseaza astazi (cel mai probabil), noul super telefon Nexus Galaxy (sau Prime), nici Motorola nu putea sa se lase depasita, cu una cu doua, in cursa pentru cel mai aratos si capabil smartphone cu Android. Motorola a inceput o campanie de teasing pentru promovarea noului flagship al companiei, Motorola Droid Razr, urmasul apreciatului telefon cu acelasi nume, scrie Geek.

Desi deocamdata singurerle informatii concrete aparute pe internet sunt niste fotografii cu noul model de telefon, potrivit sursei citate, noul Razr cu Android va avea un ecran ecran tactil de 4,3 inci cu rezoltie qHD, de tip Amoled, va fi animat de un procesor de 1,2 GHz dual-core si va beneficia de memorie RAM de 1GHz.

Cel mai probabil va dispune de tehnologie 4G LTE si va fi disponibil exclusiv prin operatorul american Verizon (asa cu s-a intamplat cu toate device-urile branduite Droid lansate pana acum). Desigur,, noul varf de lance al celor de la Motorola ar trebui sa ruleze ultima varianta de OS de la Android, Ice Cream Sandwich.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea