Stiinta & Tehnologie

#motorola qa30 #telefon mobil #tastatura qwerty

Motorola QA30 anuntat oficial

Unul din terminalele cu o forma mai aparte, a fost anuntat oficial de compania americana Motorola .

Modelul QA30 este un mid-ranger cu tastatura QWERTY completa.

Specificatii tehnice

Motorola QA30 masoara 82 x 61,7 x 17 mm si cantareste 120 de grame, adica nu este cel mai compact telefon mobil. Forma lui totusi este diferita. In loc sa avem un terminal normal lunguiet, modelul QA30 este aproape patrat.

Ecranul telefonului masoara 2,5 inch si are rezolutie de 240 x 320 pixeli. Noul model Motorola are 256 MB memorie ROM si 128 MB memorie RAM.

Vine cu Ev-DO la bord

Motorola QA30 va functiona in retele CDMA si suporta conectivitate EVDO 1700/2100/800/1900 de mHz, adica Evolution -Data Optimized sau Evolution-Data only. Pana acum s-a zvoit ca memoria lui QA30 va fi de 32 de GB, dar dupa anuntul oficial aceasta poate fi marita pana la 8 GB.

Terminalul suporta mesaje SMS si e-mail, are receptor GPS incorporat, conectivitate Bluetooth si USB versiunea 2.0. Nu ii lipseste nici camera foto , dar care este de doar 2 megapixeli. Aceasta are totusi posibilitatea de a face capturi video.

Modelul Motorola QA30 se va lansa in Statele Unite ale Americii in luna decembrie a acestui an. Nu se stie o data de lansare pentru Europa si nici pretul de achizitie.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea