Stiinta & Tehnologie

#motorola a1200 ming #1210 ming #telefon mobil #china

Motorola pregateste lansarea lui A1210 MING

Recent compania americana a anuntat ca pregateste lansarea succesorului lui Motorola A1200 MING, modelul A1210 MING.

Seria de telefoane mobile MING a celor de la Motorola se bucura de succes mai ales in China.

Specificatii tehnice

Noul model MING vine cu anumite imbunatatiri, ca un ecran mai mare cu o rezolutie mai buna si o camera foto mai performanta. Prin urmare A1210 va dispune de un display tactil de 2,8 inch, cu rezolutie QVGA de 400 x 240 pixeli.

Camera foto a noului terminal este de 3 MP spre deosebire de cei 2 MP de care dispunea modelul anterior, Motorola A1200 MING. Compania americana a mai schimbat si procesorul telefonului acum fiind sustinut de un TI OMAP850, iar modelul anterior era avea un procesor Intel XScale de 312 MHz.

Asemenea altor telefoane Motorola si A1210 MING va rula sistemul de operare Linux. Memoria interna a terminalului este de doar 64 MB, dar spatiul de stocare poate fi extins printr-un card microSD.

Alte detalii

La capitolul conectivitate Motorola A1210 MING nu exceleaza si acest lucru indica faptul ca si acest model va fi lansat doar pe piata din China . Terminalul suporta un maxim de conectivitate GPRS si EDGE, iar pentru transfer de date Bluetooth si USB.

In prezent compania nu a facut nici un anunt oficial cu privire la modelul Motorola A1210 MING. Nu se stie daca acesta se va lansa si in Europa, iar pretul terminalului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea