Stiinta & Tehnologie

#ophone os #ecran 3d #motorola mt810

Motorola MT810, un nou telefon cu ecran 3D

Dupa ce coreenii de la Samsung si-au prezentat primul terminal cu ecran 3D , iata ca Motorola ar putea avea si ei un prototip asemanator.

Ca si in cazul modelului coreean, Samsung W960 3D, telefonul mobil denumit pentru moment Motorola MT810 , nu necesita folosirea ochelarilor 3D.

Specificatii tehnice

Pentru moment nu se cunosc prea multe detalii referitoare la noul telefon mobil. Totusi, pe internet a aparut deja o serie de poze cu noul dispozitiv care are ectan sensibil la atingere si este protejat de o pelicula transparenta, care da display-ului capacitatea de a reda imagini in 3D. Aceasta pelicula este prinsa de telefon asemenea unei clapete si cand este ridicata da impresia ca Motorola MT810 este de fapt un telefon clamshell . Noul terminal al companiei ruleaza sistemul de operare OPhone OS , care de fapt este o versiunea de Android modificata pentru utilizatorii din China.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale terminalului se numara si camera foto care are un senzor capabil de 5 MP, are flash LED, posibil si autofocus, si poate sa faca capturi video in format HD la 720p. Din imaginile aparute pe internet cu noul model se mai poate observa si faptul ca MT810 are suport pentru card microSD.

Din pacate, inca nu se stiu detalii exacte despre capabilitatile lui 3D, daca aceastea pot fi folosite doar pentru vizionare de filme si fotografii. Mai mult, nu se stie cand terminalul se va lansa si daca va fi disponibil si in Europa, cei de la Samsung prezentand modelul W960 AMOLED 3D doar in Coreea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea