Stiinta & Tehnologie

#brazilia #slider #qwerty #motorola #motocube a45

Motorola MOTOCUBO A45 a fost anuntat oficial

Cei de la Motorola au anuntat oficial lansarea pe piata din Brazilia a modelului MOTOCUBO A45.

Terminalul a ajuns pentru prima data pe Internet la inceputul lunii iulie.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil Motorola este un slider ecologic, reprezentantii oficiali declarand ca modelul este confectionat in proportie de 25% din plastic extras din sticle de apa imbuteliata , iar in total 70% din telefon este reciclabil.

Motorola MOTOCUBO A45 este un telefon quad-band, compatibil cu retelele GSM care va avea un maxim de conectivitate EDGE. Totodata, terminalul va dispune de Bluetooth si va avea preinstalat serviciul Google Maps .

Slider-ul dispune de tastatura fizica QWERTY completa si va oferi utilizatorului access direct la o serie de retele sociale ca Facebook, Orkut si MySpace. Totodata, modelul va dispune si de MotoID, o functie muzicala dedicata regiunii Americii Latine. Cu MotoID utilizatorii pot identifica melodii ascultate la radio. Functia este asemanatoare cu TrackID-ul celor de la Sony Ericsson.

Alte detalii

Noul Motorola MOTOCUBO A45 vine si cu player muzical incorporat si slot pentru mufa standard de casti audio de 3,5 mm. Utilizatorii au la dispozitie si radio FM. Camera foto din dotare este modesta, de doar 2 MP si nu are flash sau autofocus.

Terminalul vine cu jocurile Spore si Sims 2 preinstalate si un card microSD de 2 GB la pachet. Modelul va fi disponibil in Brazilia din luna septembrie 2009 si va costa in jur de 290 USD. In prezent nu se stie daca telefonul se va lansa si  in alte regiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea