Stiinta & Tehnologie

#procesor #smartphone #Android 4.3 Jelly Bean #Motorola Moto G #pret Moto G

Motorola Moto G va costa 179 de dolari

Motorola a dezvaluit, ieri, cel mai nou smartphone al sau, Moto G, un telefon de buget care va costa 179 de dolari. Prin acest terminal, compania urmareste sa aduca utilizatorului experienta Moto X la un pret mai mic.

Noul Moto G are un display de 4.5 inchi de 720 p, protejat de un ecran Gorilla Glass 3 rezistent la zgarieturi si cazaturi. In plus, interiorul noului smartphone a fost protejat cu o substanta antilichide.


Moto G are un chipset Snapdragon 400 cu un procesor quad-core Cortex-A7 de 1.2GHz, Adreno 305 GPU si 1GB de RAM. Contrar asteptarilor, terminalul Motorola nu vine cu ultima versiune de Android si foloseste vechiul Android 4.3 Jelly Bean. Camera foto are 5 MP si un blitz LED, in timp ce bateria este de 1.950mAh.

Potrivit GSM Arena, versiunea de 8 GB fara abonament a lui Moto G va costa 179 de dolari, in timp ce varianta de 16 GB va fi cu 20 de dolari mai scumpa. Smartphone-ul s-a lansat, ieri, in mai multe state europene si in Brazilia, urmand ca in viitorul apropiat sa fie disponibil si intr-o varianta dual SIM.

Sursa foto: gsmarena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea