Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #linux #slider #motorola

Motorola EM35 in imagini neoficiale

Compania americana doreste sa lanseze un < a class="xirtireh" href="//www.acasa.ro/nou" title="nou">nou terminal, modelul Motorola EM35.

Telefonul este dedicat muzical si este succesorul lui Motorola EM30.

Muzica si creier

Chiar daca din imaginile aparute pe internet nu pare, noul terminal al celor de la Motorola este un smartphone care va rula sistemul de operare Linux Montavista 2.6.10. Acest lucru vine dupa ce compania americana a anuntat ca doreste sa creeze doar terminale care sa ruleze Android si Windows Mobile.

Totodata, terminalul va mai avea un procesor SCM-A11 de 500 MHz. Motorola EM35 va fi un slider si pentru ca va fi telefon muzical va avea taste dedicate si slot pentru castile cu mufa standard de 3,5 mm.

Motorola EM35 va avea rotita de scroll a lui ROKR E8 si un capabilitati foarte bune de player muzical, plus radio FM stereo incorporat. Telefonul va avea memorie interna de doar 110 MB, dar va suporta slot pentru card microSD.

Alte specificatii tehnice +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Noul model masoara 107 x 49.5 x 16 mm si cantareste 117 grame, va avea ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si 256.000 de culori. Nu ii va lipsi nici camera foto de 3 megapixeli, conectivitate GPRS, EDGE, plus Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP pentru atasarea castilor audio wireless.

In prezent nu se stie cand Motorola EM35 se va lansa, pentru ca americanii nu Au ">au facut nici un anunt. Totodata, nu se stie nici pretul lui.

Totusi, este ciudat faptul ca Motorola numeste acest telefon smartphone, pentru ca EM35 nu suporta 3G sau Wi-Fi, caracterisiticile lui fiind cele ale unui terminal mid-range.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea