Stiinta & Tehnologie

#milestone #droid #motorola

Motorola DROID ajunge in Europa cu numele Milestone

Operatorul european de telefonie mobila O2 din Germania a confirmat faptul ca va incepe distribuirea lui Motorola DROID.

Pentru Europa, modelul care s-a lansat in USA cu numele de Verizon DROID, se va numi Milestone .

Specificatii tehnice

motorola milestone este un slider care masoara 60 x 115,8 x 13,7 mm, cantareste in jur de 170 de grame si vine dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,7 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 854 pixeli si cu suport pentru format 16:9 widescreen.

Modelul dispune de tastaura QWERTY completa fizic si vine cu o memorie interna de 16 GB. In plus telefonul permite upgrade de pana la 32 GB. Motorola Milestone are un procesor de 550 Mhz si ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android (2.0 Eclaire). Asemenea altor telefoane cu ecran tactil si acest model vine cu accelerometru, functii aGPS si suport sGPS, senzor de proximitate si de lumina. Browser-ul web al telefonului vine cu suport Flash si HTML5 .

Alte detalii


Camera foto a lui Motorola Milestone este de 5 MP cu zoom digital de 4x, autofocus, stabilizator de imagine, flash LED dublu si poate face inregistrari video cu 24 fps in rezolutie D1 (720 x 480). Conectivitatea terminalului este si ea destul de ridicata, GPRS, EDGE, Wi-Fi b/g, stereo Bluetooth 2.1 cu EDR, USB/microUSB 2.0, mufa de 3,5 mm si posibil 3G cu HSDPA.

Pe pagina online O2 este indicat faptul ca Motorola Milestone se va lansa oficial pe data de 9 noiembrie 2009 si va costa in jur de 400 euro. In prezent, nu se stie cand va fi disponibil acest telefon si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea