Stiinta & Tehnologie

#motorola #aura #diamant

Motorola Aura in versiunea cu diamante

Unul din cele mai recente terminale de lux ale companiei Motorola se lanseaza intr-o noua versiunea, editia cu diamante .

Motorola Aura s-a lansat recent in varianta Celestial Edition, model lansat pentru aniversarea a 40 de ani de la aselenizare .

Aura cu diamante

Editia cu diamante a terminalului va costa in jur de 3800 euro, adica ceva mai ieftina decat versiunea Motorola Aura Diamoniqe Limited care are 90 de diamante si costa in jur de 5500 de euro.

Noul model vine cu o carcasa din aur, incrustata cu 34 de diamante. O parte dintre acestea (30) sunt asezate in jurul ecranului circular, iar restul de patru sunt asezate pe D-pad. Motorola Aura editia cu diamante are aceleasi detalii tehnice ca si originalul Aura. Modelul masoara 96,9 x 47,6 x 18,6 mm si cantareste 141 g. Are ecran circular de 1,55 inch cu suport pentru 16 milioane de culori. Specificatii tehnice

Motorola Aura are memorie interna de 2 GB, dispune de conectivitate GPRS si EDGE si suporta mesaje SMS, EMS, plus MMS. Totusi principalele trasaturi ale modelului sunt de fapt carcasa metalica din otel inoxidabil, mecanismul de deschidere tip "briceag", tastatura din aluminiu si ecranul din cristale de safir.

Originalul Motorola Aura poate fi cumparat si in Romania la pretul de 6.000 RON. Varianta cu diamante poate fi comandata de pe site-ul oficial al producatorului incepand cu data de 26 octombrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea