Stiinta & Tehnologie

#android #nexus two #google #motorola

Motorola ar putea lansa telefonul Google Nexus Two

Este foarte posibil ca cel de al doilea telefon mobil de la Google, Nexus Two sa fie fabricat de compania americana Motorola.

Chiar daca reprezentantii companiei au confirmat faptul ca se lucreaza un "telefon Google" nu se stie clar daca este vorba despre urmasul lui Nexus One.

specificatii tehnice

Motorola Google Nexus Two ar putea de fapt sa fie modelul Motorola Shadow / Mirage , terminal dotat cu un ecran sensibil la atingere de 4,3 inch cu rezolutie WVGA (480 x 800 pixeli), asemenea lui HTC HD2.

Pe langa sistemul de operare Android, noul telefon mobil Motorola/Google ar putea sa vina echipat cu port HDMI, o camera foto generoasa de 8 MP capabila sa capteze videoclipuri in format High-definition la (1080p), toate acestea intr-un terminal cu o grosime de doar 9 mm. Alte detalii

Din pacate, pentru moment detaliile nu au fost confirmate de reprezentatii companiei producatoare, aceste specificatii fiind doar speculatii. Pe internet a aparut o singura imagine cu noul telefon mobil si nu se stie cat de reala este.

Este posibil ca mai multe detalii sa apara in perioada urmatoare, o lista completa de specificatii tehnice si data de lansare a noului telefon mobil. Mai mult, Motorola Shadow/Mirage sau Google Nexus Two nu va fi un terminal disponibil doar pe piata din China .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea