Stiinta & Tehnologie

#qwerty #iden #clutch i465 #motorola

Motorola a anuntat terminalul Clutch i465

Compania americana Motorola a anuntat oficial un nou terminal, modelul Clutch i465 .

Telefonul mobil este primul candybar cu tehnologia iDEN ( Integrated Digital Enhanced Network ) si cu tastatura QWERTY completa.

Specificatii tehnice

Motorola Clutch i465 masoara 112,8 x 54 x 14,9 mm si cantareste 96 g. Modelul are un ecran de 1,79 inch cu rezolutie destul de modesta de 128 x 160 px si 64.000 de culori.

Telefonul are doar 20 MB memorie interna, dar este posibil sa suporte extinderea spatiului de stocare printr-un card microSD. Totusi, in prezent acest detaliu nu a fost confirmat de reprezentantii companiei.

Telefonul se prezinta destul de modest si la alte capitole. In primul rand suporta doar mesaje MMS si e-mail si vine cu o camera foto cu rezolutie VGA care nu se stie daca are si capabilitati de captare video.
Alte detalii

In afara de conectivitatea Bluetooth de versiune 1.2, se mai cunoaste numai faptul ca terminalul are un acumulator standard Litiu-Ion care rezista pana la 200 minute de convorbiri sau 100 de ore in modul stand-by.

Compania americana nu a facut publica data exacta a lansarii telefonului pe piata. In prezent nu se stie nici daca acesta va fi disponibil pe piata europeana.

Specificatiile tehnice indica faptul ca Motorola Clutch i465 a fost construit pentru utilizatorii din China. Totodata, Motorola nu a anuntat pretul terminalului. Reprezentantii companiei au declarat ca acesta va fi dat publicitatii atunci cand data de lansare se apropie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea