Stiinta & Tehnologie

MOTORIZR Z8 - un nou slide de la Motorola

Motorola Romania a lansat pe piata modelul MOTORIZR Z8 un telefon cu sistem glisant. Compania spune ca noul model are capacitatea de a se transforma intr-un „cinematograf mobil”, care nu necesita nici un fel de conexiuni prin cabluri , datorita bateriei durabile.

MOTORIZR Z8 are un ecran mare, cu 16 milioane de culori, care permite vizionarea de imagini video la o viteza de 30 cadre pe secunda.

Noul telefon prezinta dimensiuni generoase ale ecranului, mai exact diagonala de 2,2 inci, si are 109,7 mm lungime, 50,7 mm latime si 15,3 mm inaltime. Memoria interna disponibila utilizatorului este de 80 MB, ea putand fi marita pana la 4 GB cu ajutorul cardului microSD . Dimensiunea ei permite stocarea de fisiere audio, imagini de rezolutie mare sau chiar de filme intregi. MOTORIZR Z8 vine, de altfel, cu filmul preinstalat.

Cititi continuarea in PCWorld


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea