Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #morgan stanley # i phone

Morgan Stanley: Apple ar putea vinde 190 milioane de iPhone-uri in 2012

Potrivit Morgan Stanley (MS), telefonul produs de Apple, Iphone , s-a comercializat extrem de bine, iar apetitul americanilor pentru cumpararea gadgetului pare sa creasca. Un studiu realizat de MS arata ca doar in Statele Unite, device -ul Apple ar putea depasi, in 2012, noi recorduri de vanzari , scrie CNNMoney.

Inca de la lansarea din 2007, iPhone-ul Apple a inregistrat vanzari anuale incredibil de mari pentru un telefon mobil (raportat la o anumita perioada de timp). Iar pentru Apple, trecerea timpului nu a insemnat decat consolidarea pozitiei iPhone pe piata (mai ales cea din SUA).

Doar in trimestrul patru al acestui an, Morgan Stanley estimeaza ca Apple ar putea ajunge la vanzari de pana la 36 de milioane de iPhone-uri in SUA, depasind si estimarile de marketing ale companiei producatoare, dar, mai important, previziunile Wall Street, care inainta cifra de 28 de milioane de device-uri vandute. Anul viitor, previziunile analistilor sunt si mai optimiste: Apple ar putea vinde, pe parcursul intregului an, nu mai putin de 190 de milioane de iPhone-uri doar in Statele Unite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea