Stiinta & Tehnologie

Modelul VE75, dual SIM-ul Motorola

Daca stam putin sa ne gandim, telefoanele dual SIM nu sunt fabricate de companii cunoscute. Nu multa lume cunoaste modele Sony Ericsson dual SIM sau Nokia, chit ca Samsung au modelul D800 Duo cu aceasta "functie".

Iata ca Motorola nu se lasa si scoate pe piata un nou telefon care indeplineste cerinta mai sus mentionata, adica suporta doua cartele SIM.

Staruri la chinezi

Dupa cum se vede, piata romaneasca si cea europeana nu este tocmai asaltata de terminale dual-SIM, aceste dispozitive fiind cautate foarte mult la chinezi. Bineinteles ca tot aici s-a lansat si noul model al companiei, Motorola VE75.

Dar se pare ca noile modele Motorola se axeaza pe aceasta piata pentru ca cele mai recente terminale ale companiei, ZN5 sau MING A1600 si A1800 au fost lansate tot la chinezi si nu se stie cand restul lumii va avea parte de ele.

Semnalmente...

Acestea fiind spuse ne putem indrepta privirile catre noul Motorola VE75 si sa vedem ce poate el. Terminalul este un slider cu ecran de 2,6 inch si ecran lat de 16:9, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli.

Nu ii lipseste nici camera foto care nu este prea generoasa, doar 2 megapixeli fara flash sau autofocus si nici player-ul muzical. Suporta upgrade de memorie pentru ca are slot de card microSD si suporta conectivitate Bluetooth si USB amblele versiunea 2.0.

Terminalul vine in doua culori al si negru si va costa 3000 yeni. Din pacate nu se stie daca acest telefon va ajunge pe meleagurile europene si daca acest lucru se va intampla nu se cunoaste nici un pret estimativ.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea