Stiinta & Tehnologie

# asigurari in timp real # asigurari online #asigurari

Modelul unui business inovator: asigurari online, in timp real

Prinsi in valtoarea grijilor si a task-urilor zilnice, nu de putine ori ni se intampla sa uitam sau sa lasam pe plan secund lucruri cu adevarat importante, unele dintre ele tinand de siguranta noastra si a familiei. Cand plecam intr-o delegatie in strainatate sau cand mergem linistiti intr-o excursie cu masina personala, asigurarile reprezinta garantia care ne ofera confortul psihic. Odata incheiata o polita, putem incepe linistiti sa ne dam cu schiurile cand suntem la munte sau sa ne aventuram cu masina la drum lung prin alta tara. Cum ar fi sa dam un telefon si, dupa doar cateva minute, sa primim pe e-mail o asigurare pliata pe nevoile noastre?

Multi ar spune ca este o poveste frumoasa sau ca serviciul ar costa pe masura timpului economisit. Ei bine, prin Fast Asigurari puteti gasi o gama de asigurari utile atat pentru dvs, cat si pentru cei dragi care sa acopere toate nevoile, la un pret competitiv.

Recent a fost lansata platforma www.fastasigurari.ro – primul site de asigurari care are la baza modelul de business inovator cu consultanta in timp real. Totul este controlat la doar un click distanta si puteti achizitiona majoritatea asigurarilor instant, atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice.

De ce avem nevoie de o asigurare?

De cele mai multe ori, o asigurare este necesara fie din nevoia de a avea siguranta pentru o cheltuiala neprevazuta, fie ca urmare a unei cerinte legale. Asigurarile cele mai cautate in perioada aceasta sunt: auto (Casco si asigurarile de tip RCA), medicale (de calatorie), sanatate, viata, raspunderi civile, raspunderi profesionale / Malpraxis. Acestea se pot efectua in 3 pasi simpli:

  1. Intrati si trimiteti documentele necesare;
  2. Alegeti oferta potrivita;
  3. Platiti online cu cardul.

Cand avem nevoie de o asigurare?

Calatoriile si, in general, deplasarile de orice fel, pot implica anumite riscuri. De aceea, acestea ar trebui acoperite de o polita pentru a preintampina situatiile mai putin fericite. De la asigurarea auto obligatorie, la cea obligatorie a locuintei pentru dezastre naturale, avem certitudinea ca vom fi despagubiti in cazul unui eventual eveniment neplacut. Fast Asigurari ofera servicii de consultanta, ofertare si asistenta in asigurari, cu profesionalism si interes, focusul fiind calitatea si rapiditatea serviciilor pentru clienti.

Vreau sa deschid o firma, ce asigurari ar trebui sa am in vedere?

De obicei, tipul asigurarilor difera de la caz la caz in functie de industria in care activati insa, de cele mai multe ori aveti nevoie de asigurari auto (de tip Casco, RCA), pentru bunuri si cladiri, asigurari pentru angajati in cazul unor posibile accidente sau oferite drept beneficiu, cum sunt asigurarile de sanatate si de viata. Raspunderile civile si profesionale (Malpraxis) sunt si ele pe lista asigurarilor pentru persoane juridice.

Tot pentru persoane juridice exista asigurari Tehnice: constructii montaj; avarii; echipamente electronice si de Garantii: licitatii, retur avans, buna executie, mentenanta.

Cum pot afla valoarea unei asigurari?

Echipa Fast este prima care ofera posibilitatea de a primi in timp real o oferta personalizata in functie de nevoi, castigul garantat al clientilor fiind timpul salvat si cheltuielile reduse. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti acces la internet si sa trimiteti documentele necesare.

De asemenea, daca nu stiti ce asigurare v-ar trebui, echipa Fast Asigurari va pune la dispozitie consilieri pentru a va indruma corespunzator. Ii puteti contacta in sistem video, audio sau in scris. Simplu, nu-i asa?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea