Stiinta & Tehnologie

#iphone #smartphone #iphone 3g #iphone 5 # comparatie iphone

Evolutia Apple: experimentul care duce iPhone in epoca de piatra a smartphone-ului

Incepand cu anul 2007, Apple a lansat un total de 8 modele de iPhone si fiecare model a fost promovat ca fiind mai rapid si cu performante imbunatatite fata de cel anterior. Dar oare cat de diferit este modelul original de actualul 5S?

Site-ul fanilor EverythingApplePro a creat un video testand toate cele 8 dispozitive, incepand cu modelul original si pana la iPhone 5S, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

In cadrul primului test, toate smartphone-urile au fost oprite in acelasi timp. Cel care s-a inchis cel mai rapid a fost modelul iPhone 3GS, urmat de 3G, apoi de versiunea cu numarul 4 si de modelul original. Site-ul noteaza ca toate dispozitivele Apple noi s-au inchis mult mai incet decat cele vechi, diferenta fiind faptul ca ruleaza sistemul iOS 7 si nu precedenta versiune iOS6.

Apoi, telefoanele au fost repornite in acelasi timp, iar primul model a reactionat mai rapid decat iPhone 4, in timp ce iPhone 3G a inregistrat cel mai slab timp.


Sursa foto: sparkletechnews.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea