Stiinta & Tehnologie

Mobile din lemn african

O companie cu numele Gresso a intrat de curand pe piata telefonelor mobile de lux. Compania cu sediul in Rusia se mandreste cu faptul ca realizeaza mobile unice in lume. Telefoanele sunt confectionate din lemn african negru vechi de 200 de ani si nu exista doua modele la fel, asa cum intr-o padure nu exista doi copaci identici. Colectia pe care compania Gresso o va lansa in a doua parte a acestui an se numeste "Black Aura" si contine 3 modele: Gresso Blackwood, Gresso Blackwood Gold Edition si Gresso Gold. Telefoanele se bazeaza pe aceeasi platforma, singura diferenta fiind proportia de lemn/aur.

Acestea au un diametru de 10 mm, un ecran din safir, iar butoanele sunt acoperite cu o substanta speciala rezistenta la zgarieturi . Printre alte caracteristici ale mobilelelor se numara o memorie interna de 128 de MB, MP3 player , alarma, calculator, functie de reportofon si o agenda ce poate inmagazina pana la 1.000 de numere si 100 de sms-uri. Dimensiunile modelelor sunt: 108 x 44 x 10 mm si are o masa de 136 de grame. Nu se cunoaste inca pretul unui exemplar Gresso, insa se presupune ca acesta ar fi intre 6.500 si 13.000 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea