Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil de lux #professional 105gmt white luxury #mobiado

Mobiado lanseaza Professional 105GMT White Luxury

Canadienii de la au lansat un nou telefon mobil de lux . Modelul este o noua versiune a lui Professional 105GMT lansat in urma cu cateva luni.

Terminalul Professional 105GMT este placat cu aur si este al doilea terminal din seria noua a companiei numita Luxury .

Specificatii tehnice

Mobiado masoara 128 x 47,5 x 10,6 mm si cantareste 241 grame, este un telefon quad-band pentru retelele GSM si EGSM si dual-band pentru retelele WCDMA. Totodata, terminalul poate functiona si in regiuni ca de Nord, Europa, Africa, Asia - Pacific, America de Sud unde sunt functionale retele GSM/EGSM de 850, 900, 1800, 1900 mHz si cele WCDMA de 850/2100 mHz.

Telefonul are ecran de 2 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Este dotat cu o camera foto modesta de 2 megapixeli cu capabilitati de capturi video si are memorie interna de 1 GB. Nu ii lipseste nici conectivitatea Bluetooth, dar versiunea 1.2, microUSB-ul si are player muzical cu suport pentru formatele AAC, eAAC+ si MP3.

Materiale scumpe

Ca orice alt terminal de lux, noul model are in "compozitia" s-a cristale se safir, adica ecranul si tastele, lemn de , otel si aur, din care este confectionata carcasa. Pe langa faptul ca sunt facute din cristale de safir, butoanele tastaturii sunt si pictate in aur de 24 de karate.

Totusi, inovatia pe care acest telefon o aduce nu sunt materialele scumpe. In schimb, terminalul are gravate doua ecran de ceas, sub tastatura, care arata orele a doua tari de care utilizatorul este interesat. Aceste doua cadrane au in spate mecanisem elvetiene si contin 25 de componente scumpe.

Pretul pentru acest telefon nu a fost anuntat, dar Mobiado a precizat ca acest model va contine doar 50 de bucati, fiind o editie limitata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea