Stiinta & Tehnologie

#mobiado classic 712gcb #telefon mobil lux #aur #safir

Mobiado Classic 712GCB a fost anuntat oficial

Cei de la lux are specificatii asemanatoare cu restul terminalelor din gama producatorului. Astfel mobiado classic 712gcb masoara in jur de 130 x 50 x 10 mm si cantareste aproximativ 250 de grame. Terminalul este quad-band  compatibil cu retelele GSM si EGSM si dual-band pentru retelele WCDMA.

Telefonul poate functiona si in regiuni ca America de Nord, Europa, Africa, Asia - Pacific, America de Sud unde exista retele GSM/EGSM de 850, 900, 1800, 1900 mHz si cele WCDMA de 850/2100 mHz. Telefoanul are ecran de 2,2 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Mobiado Classic 712GCB este dotat cu o camera foto modesta de 5 MP cu flash LED si cu capabilitati de capturi video si au memorie interna de 1 GB. Nu le lipseste nici conectivitatea Bluetooth, dar versiunea 1.2, microUSB-ul sau player muzical cu suport pentru formatele AAC, eAAC+ si MP3. Conectivitatea maxima a telefonului este 3G.

Materiale scumpe

Ca orice alt terminal de lux, noul Mobiado Classic 712GCB are in "compozitia" da cristale se safir, adica ecranul si tastele,  carcasa este confectionata din otel inoxidabil , aluminiu si aur, cu care este confectionata carcasa.

Pe langa faptul ca sunt facute din cristale de safir , butoanele tastaturii sunt si pictate in aur de 24 de karate. Producatorul nu a anuntat preturile modelelor, dar acestea pot fi comandate de pe site-ul oficial al companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea