Stiinta & Tehnologie

#microsoft #Windows Phone 8 #windows phone

Microsoft lucreaza la propriul telefon Windows Phone 8

Dupa ce a anuntat ca intra pe piata tabletelor, cu Microsoft Surface, compania americana lucreaza acum si la un telefon cu Windows Phone 8.

Oficialii Microsoft au negat pana acum existenta unui telefon Windows Phone 8 produs chiar de Microsoft, dar speculatiile se inmultesc pe zi ce trece si provin din tot mai multe surse de incredere.

Microsoft va intra in concurenta directa cu Apple, dar si cu partenerii sai de pe piata mobila, lansand un model Windows Phone 8, insa nu pana la finalul acestui an, potrivit PhoneArena.com.

Zvonurile sunt confirmate de dezvoltatorul aplicatiei PersianType pentru Windows Phone, ce a observat in lista de utilizatori un smartphone "Juggernaut Alpha", conectat la internet cu o adresa IP detinuta de Microsoft in Redmond.

La inceputul lunii noiembrie, Nokia, HTC si Samsung lanseaza telefoane Windows Phone 8, insa modelul Microsoft va sosi probabil pe piata abia in 2013.

Sursa foto: CNET.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea