Stiinta & Tehnologie

#WhatsApp #retele sociale #facebook #divort

Cum au ajuns mesajele de pe retelele sociale motiv de divort

Facebook sau WhatsApp sunt doua dintre cele mai utilizate sisteme de mesagerie, insa dincolo de utilitatea lor, pericolul este tot mai crescut. Potrivit unei statistici realizate in Italia, 40% din cuplurile care au divortat in ultimii ani au acuzat mesajele de infidelitate primite de partener pe aceste retele.

"Retelele de socializare au dus la cresterea numarului infidelitatilor din Italia, facandu-le mai usoare, in primul rand prin mesajele text, apoi prin Facebook, iar acum prin WhatsApp, care este utilizat la scara larga", a declarat Gian Ettore Gassani, presedintele Asociatiei italiene a avocatilor specializati in probleme matrimoniale, potrivit The Times.

"Iubitii pot face schimb de fotografii indecente si am vazut persoane infidele utilizand acest serviciu pentru a mentine trei sau patru relatii", a adaugat Gassani.

Si alte studii au demonstrat despre legatura dintre retelele de socializare si divorturi, printre care o cercetare din 2012, realizata de organizatia Divorce-Online UK, care a sustinut ca dovezile furnizate de Facebook au fost folosite intr-o treime din numarul total al divorturilor din anul precedent.

WhatsApp are in prezent peste 600 de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Foto: huffingtonpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea