Stiinta & Tehnologie

#mercedes #clasa s #facelift #teste

Mercedes Clasa S cu facelift testata

In 2009 Mercedes va lansa versiunea cu facelift a Clasei S, care prezinta schimbari minore la exterior si majore in ceea ce priveste motorizarea. Fotografii spion au surprins atat versiunea normala cat si cea AMG la teste (click aici) in SUA, iar vestea cea mare este ca Mercedes Clasa S va fi disponibila cu motoare hibride benzina-electric si diesel-electric pana in 2010.

Exterior
Mercedes S Class cu facelift primeste o noua grila fata, care pana la un punct seamana cu cea de la actuala Clasa E . Bara de protectie este insa inspirata de viitoarea generatie Clasa E. La spate au fost schimbate bara de protectie, iar spoturile au insert de LED-uri.

Si versiunea Mercedes S Class AMG primeste cateva schimbari in ceea ce priveste designul exterior, printre care si o noua bara de protectie fata.

Motoare puternice si emisii reduse
La jumatatea lui 2009, Mercedes intentioneaza sa lanseze hibridul S400 Hybrid. Acesta va utiliza un motor V6 pe benzina care produce 275 CP si care, combinat cu un modul hibrid, isi va mari puterea pana la
295 CP. Mercedes S400 H va ajunge de la 0 la 100 km/h in 7.3 secunde, avand emisii de CO2 de numai 190g/km.

Mercedes S300 Bluetec Hybrid este un alt model pe care cei de la Mercedes planuiesc sa il aduca pe piata. Masina va avea sub capota un propulsor diesel supraalimentat in patru cilindri, cu o capacitate de 2.1 litri. Acesta, in combinatie cu un motor hibrid , va avea o putere de 221 CP, emisii de 142g/km de CO2 si va atinge suta in 8.4 secunde.

Dupa S300 isi va face aparitia modelul S400 Bluetec Hybrid, dar asta dupa 2010.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea