Stiinta & Tehnologie

#mercedes-benz #faruri

Mercedes-Benz verifica si regleaza gratuit luminile exterioare

Mercedes-Benz Romania organizeaza in perioada15 noiembrie - 15 decembrie un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare.

Programul, adresat tuturor posesorilor de autovehicule marca Mercedes-Benz, va fi implementat in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

Mercedes-Benz a fost prima companie auto din Romania care a realizat in 2009 o actiune special dedicata testarii luminilor la nivel national. Scopul programului care continua si in acest an este imbunatatirea starii traficului din Romania si diminuarea numarului de accidente, prin asigurarea unei vizibilitati sporite in sezonul rece.

"Singuranta este una dintre promisiunile pe care am oferit-o intotdeauna clientilor Mercedes-Benz, iar initierea unui astfel de program reprezinta un demers firesc de reconfirmare a angajamentului nostru fata de comunitate. In plus, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si, bineinteles, responsabilitate. Mai exact, o responsabilitate care trebuie demonstrata in mod continuu fata de mediu, dar mai ales fata de cei care aleg marca noastra, prin inovatie, sustenabilitate si grija pentru clienti", a declarat Philipp Hagenburger, After-Sales Manager Mercedes-Benz Romania, citat de Doingbusiness .ro.

Programul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea