Stiinta & Tehnologie

#Mercedes S-Class 2014 #mercedes s500 #mercedes bluetec #distronic plus

Mercedes-Benz S-Class 2014, dezvaluit oficial

Proiectat pentru a deveni unul dintre cele mai luxoase si avansate vehicule construite vreodata, noul Mercedes-Benz S-Class 2014 are un design mult superior predecesorului sau. Partea frontala este mai sportiva, grila este mai mare, iar partea din spate putin mai inclinata.

La interior, pasagerii se vor gasi inconjurati de materiale de inalta calitate si accente premium. Lemnul este si el prezent in cabina, alaturi de pielea de calitate superioara. Masina vine standard cu un ceas analog integrat, doua ecrane touch de 12.3 inch si un sistem audio cu zece difuzoare.

In ceea ce priveste siguranta, S-Class ofera sistemul Distronic Plus cu asistenta la virare si Stop& Go Pilot, asistenta la franare, asistenta la mentinerea benzii de mers, asistenta la luminile de drum, asistenta pe timp de noapte si asistenta de ATENTIONARE - spre exemplu: daca in fata ta este un drum cu sens unic, masina te va avertiza ca nu ai voie sa circuli pe strada respectiva.

Mercedes S-Class 2014 vine in patru variante, fiecare cu motorizare proprie:

- S350 BlueTEC: motor V6 diesel de 3.0 litri cu 258 CP si cuplu de 620 Nm.
- S500: motor V8 pe benzina de 4.7 litri cu 455 CP si cuplu de 700 Nm.
- S300 BlueTEC Hibrid: motor de 2.1 litri in patru cilindri, 204 CP si cuplu maxim de 500 Nm.
- S400 Hibrid: motor V6 de 3.5 litri cu 306 CP si cuplu de 370 Nm.

Sursa foto: Mercedes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea