Stiinta & Tehnologie

#telefon #joc pentru mobile #satira #mcaliens

Mc'Aliens, un joc satiric pentru mobile

Desene animate si o poveste satirica. Acestea sunt componentele unui nou joc pentru telefoanele mobile.

Mc' Aliens este lansat de Alawar New Edge Mobile, unul din cei mai mari producatori de jocuri casual pentru dispozitivele mobile.

Povestea jocului

Actiunea din Mc'Aliens se petrece pe Pamant, dupa ce o specie de extraterestrii l-au invadat. Din pacate acestia au prins gustul carnii umane si au transformat planeta intr-o fabrica de productie de carne de om.

Astfel, rasa oamenilor a inceput pregatirea unei rezistente impotriva extraterestrilor. Aici intri tu in joc, iar misiunea ta este clara: va trebui sa ajuti oamenii sa obtina victoria impotriva invadatorilor din spatiu.

Detalii tehnice

Jocul are o grafica de desene animate pentru a se potrivi cu povestea satirica, are 10 nivele si 10 quest-uri diferite. Nu ii lipsesc meniurile animate si tutoriale pentru cei care reusesc mai greu sa priceapa regulile jocului.

"In timp ce am dezvoltat Mc'Aliens nu am incercat sa creeam un joc cu actiune buna si grafica comica, dar trebuia sa ne amuzam utilizatorii si cu texte sarcastice. Jocul este plin de glume ascunde si parodieri, iar acesta este unul din ingredientele secrete ale lui Mc'Aliens", a declarat Andrey Yunoshev, programator sef in cadrul companiei New Edge.

Exista doua versiuni ale jocului, in limba engleza si rusa, iar amandoua sunt in prezent disponibile pentru download pe site-ul oficial al celor de la New Edge.


Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea